KOM BINNEN

En doe alsof je thuis bent. Ook in de woonkamer. Onze drie gastenkamers kregen elk de naam van een schoolvak. Geen nood, je moet niet studeren en krijgt ook geen huiswerk. In deze oude school draait alles vandaag om rust en genieten. De dikke oude muren en de grote luiken aan de ramen houden de kamers koel in de zomer en warm in de winter. Word wakker met het geluid van de natuur, het zicht op de groene omgeving en de geur van het kraakverse ontbijt.  


GÉOGRAPHIE

Een oude wereldbol siert de kamer en in de sfeervolle badkamer kom je helemaal tot rust. De kers op de taart is het zicht op de besneeuwde toppen van de Pyreneeën. 


De Géographie-kamer ligt op het gelijkvloers en kijkt uit op het zwembad. Ze is perfect voor twee maar kan uitgebreid worden met een derde bed (kinderen vanaf 10 jaar).

119 euro/nacht (toeristentaks inbegrepen), inclusief ontbijt
+ 27 euro/nacht voor extra bed

HISTOIRE

Geschiedenis is in dit gebouw nooit veraf. Vanaf het bureel zie je het zwembad en de imposante Pyreneeën. Het is heerlijk genieten in het ruime ligbad van de ensuite badkamer.


De Histoire-kamer ligt op de eerste verdieping en kan in combinatie met de aanpalende slaapkamer makkelijk uitgebreid worden tot een gezinskamer (kinderen vanaf 10 jaar).

119 euro/nacht (toeristentaks inbegrepen), inclusief ontbijt

+ LA BIBLIOTHÈQUE?

De Histoire-kamer kan uitgebreid worden met 'La Bibliothèque', een extra slaapkamer met dubbel bed. De twee kamers - van elkaar gescheiden met een tussendeur - bieden ruimte voor vier personen en zijn zo perfect geschikt als familieverblijf. 

185 euro per nacht (toeristentaks inbegrepen), inclusief ontbijt

MATHÉMATIQUES

Gebruik het telraam om de koeien of je resterende vakantiedagen te tellen. Vanuit onze kleinste kamer heb je zicht op de achterliggende weilanden en de petanquebaan. 


De Mathématiques-kamer ligt op de eerste verdieping. In de geïntegreerde badkamer is het heerlijk douchen na een lange daguitstap in de streek.

115 euro/nacht (toeristentaks inbegrepen), inclusief ontbijt